Waarde bepalen van uw auto

Auto Inkoop Harderwijk is al jarenlang actief in de autobranche en heeft een goede naam in Gelderland en de Flevopolder. Wij zijn constant op zoek naar gebruikte auto’s van elk merk, type en model. Is uw APK verlopen? Geen probleem! Ook bedrijfswagens met grijs kenteken zijn welkom.

Natuurlijk wilt u weten wat de waarde van uw occasion is. En dat zonder al te veel rompslomp, gezoek op auto advertentie sites of nattevingerwerk van louche figuren. We kunnen ons ook goed voorstellen dat u genoeg heeft van advertenties plaatsen en onbekende mensen aan de deur waarmee u over de prijs moet onderhandelen.

U vult eenvoudigweg het Auto Inkoop formulier in. Zodra wij alle gegevens ontvangen hebben, geven wij u een marktconform aanbod. Heeft u liever persoonlijk contact? Geen probleem, u bent altijd welkom in Harderwijk in onze showroom, Lorentzstraat 29. Check bij Contact onze openingstijden.

Als u akkoord gaat met ons aanbod, regelen we alles razendsnel. U zorgt ervoor dat autosleutels en de volgende papieren voor ons klaarliggen:

  • overschrijvingsbewijs (kentekenbewijs deel 2 of kopie deel 3)
  • voertuigenbewijs (kentekenbewijs deel 1 of 1a),
  • onderhoudsboekjes (APK, NAP pas en autoboekjes)

Wij halen uw tweedehands auto op (gratis binnen een straal van 50 km van Harderwijk). U krijgt direct een RDW vrijwaring en het afgesproken bedrag contant. Zo makkelijk is ‘t!